MERRY CHRISTMAS | GDAŃSK

O SZKOLENIU

Dzień dobry Gdańsk!
Zainspirowani okresem zimowym i tak ważnym dla nas czasem jakim jest Boże Narodzenie, specjalnie dla Was stworzyliśmy to szkolenie w odpowiedzi na stylowe zimowe dekoracjeGłównym celem naszego spotkania będzie zainspirowanie Was do tworzenia klasycznych i nowoczesnych aranżacji świątecznych

Wiecie, że we Floral Academy zawsze liczy się pomysł, innowacja i kreatywne podejście, tylko w ten sposób można być o krok przed innymi. Pokażemy co zrobić, żeby za pomocą kilku mistrzowskich kroków osiągnąć kompozycyjny sukces.

Podczas naszego szkolenia wykorzystamy materiały naturalne, susz, gotowe elementy dekoracyjne i wosk. Naszym niepisanym bohaterem stanie się poinsecja - gwiazda Bożego Narodzenia. Piotr Sekunda pokaże Wam, jak przy wykorzystaniu tej świątecznej rosliny przygotować zjawiskowe dekoracje. Do stworzenia klasycznych i nieco odmienionych nowoczesnych kompozycji wykorzystamy zarówno rośliny doniczkowe jak i cięte.

Wspólnie przygotujemy kilka rodzajów dekorowanych choinek i klasycznych wieńcy. Stworzymy również dekoracje w szkle oraz w naczyniach w zimowej konwencji, zawracając szczególną uwagę na rzemieślnicze podejście.  Pokażemy jak szybko i efektownie korzystać z półproduktów dostępnych na rynku i nadać im wyjątkoweo charakteru. Pamiętajcie, że na szkoleniu Seminar Class zawsze proponujemy rozwiązania funkcjonalne, które będą stanowiły interesującą i konkurencyjną ofertę dla Waszych klientów.

 

PO SZKOLENIU

Zainspirujesz się do tworzenia klasycznych i nowoczesnych dekoracji świątecznych! Poznasz metodyna przygotowanie dekoracji z wykorzystaniem ciętej i doniczkowej poinsecji. Będziesz umiejętnie i efektywnie będziesz wykorzystywał zimowy materiał florystyczny.

 

MIEJSCE SZKOLENIA

STARTER
Lęborska 3B, Gdańsk
Sale: Gdańsk&Sopot

 

SZCZEGÓŁY

TRENER / Piotr Sekunda

TERMIN / 25 listopada 2018 (niedziela 10:00-15:00)

GRUPA / początkująca, średniozaawansowana i zaawansowana

CENA / 290 PLN brutto

W CENIE / dyplom oraz FA cafe

 

 
 

podaj email:

lub/i telefon