ZIMOWE WIANKI

O SZKOLENIU

To spotkanie florystyczne jest przeznaczone dla profesjonalistów, którzy szukają perfekcyjnych i oryginalnych rozwiązań we florystyce bożonarodzeniowej.

Nasze szkolenie zostało zaprojektowane z myślą o osobach, które pragną zrozumieć potencjał formy klasycznego wianka a jedncześnie czują potrzebę pracy z formą i ciągłego rozwoju. Podczas warsztatowego spotkania poznacie techniki stosowane przy tworzeniu świątecznych kompozycji, jednocześnie pokażemy jak w ciekawy sposób wykorzystywać susz i różnorodne materiały naturalne, które nie zawsze kojarzą nam się świątecznie. W mistrzowskich pomysłach Piotra Sekundy nabiorą nowego zimowego charakteru.

Wianek, jedna z naszych ulubionych form, perfekcyjna na świąteczne aranżacje, ale również bardzo uniwersalna, wykorzystywana właściwie przez cały rok. Wspólnie nauczymy się technik przygotowania wieńcy, korzystania z gotowych półproduktów. Stworzymy klasyczny wianek do położenia na stole /w tym wieniec adwentowy/, wianek do podwieszenia przy suficie a także do powieszenia na drzwiach. Od tej pory wianek nie będzie miał przed Wami żadnych tajemnic, a klienci i przyjaciele będą zachwyceni Waszymi nowymi pomysłami. 

Nasze szkolenie to pakiet gotowych inspiracji a dzięki dużej dawce profesjonalej wiedzy, wykorzystacie je również do tworzenia własnych rozwiązań dla klientów.

Wykorzystamy sezonowe materiały ale również florystyczne klasyki, które zawsze będą popularne, ale na naszym szkoleniu zwrócimy szczególną uwagę na zupełnie nowy sposób ich prezentacji! 

 

PO SZKOLENIU

Umiejętnie będziesz tworzyć zjawiskowe i nowoczesne wianki. Zainspirujesz się do tworzenia nowych form, odświeżonych ale wciąż klasycznie się prezentujących kompozycji. 

 

MIEJSCE SZKOLENIA

KAMPUS FA / PARK ROZWOJU
Konstruktorska 12, Warszawa
Wejście 3, piętro 3

 

SZCZEGÓŁY

TRENER / Piotr Sekunda 

TERMIN / 13 listopada 2018 (wtorek: 10:00-17:00)

GRUPA / średniozaawansowana i zaawansowana

CENA / 690 PLN brutto

W CENIE / materiał roślinny, materiały techniczne i narzędzia, dyplom, lunch oraz FA cafe

 

 
 

podaj email:

lub/i telefon